<% response.buffer = true %> Ets Seynaeve: Juke Box - Billard - Baby Foot - Flipper - Restauration de Juke Box
Ets Seynaeve - Jukebox-Billard-Kicker-Video-Babyfoot
Ets Seynaeve
Patrijsstraat, 28
7700 Mooeskroen
Belgïe

Tel: 32.56.33.02.57
Fax: 32.56.34.46.80

E-mail
Recommander cette page Ajouter ce site à vos favoris

Bij de firma Seynaeve betekent restauratie niet het simpel afstoffen van het toestel. Een goed begeleide restauratie heeft tot doel om het toestel in zijn integrale staat van originaliteit te herstellen. Alle stappen die nodig zijn daartoe zullen genomen worden. Of het nu het meubelwerk, het mechanische of het elektronische gedeelte betreft, alle elementen zullen eerst gedemonteerd, ge﮳pecteerd en indien nodig hersteld worden.

Het grote gamma van producten dat we u kunnen aanbieden is onderworpen aan dezelfde restauratie als hierboven beschreven.

U zult gemakkelijk begrijpen dat om dit niveau van realisatie van het groot en verschillend gamma aan toestellen zoals tafelvoetbal, biljard, flipper, bingo, jackpot, darts, jukebox en horeca materiaal, we beschikken over een team van erg gemotiveerde techniekers die meer dan een discipline onder de knie hebben en die dagelijks de uitdaging aangaan om alle toestellen opnieuw te laten functioneren op hun originele manier.

Het voorbeeld van een jukebox is hier een goed voorbeeld van.
In een toestel vinden we hier drie groepen van herstellingen.
- Voor het meubel, of een deel van het glas of een of andere versiering die gebroken is of ontbreekt, laten we uit de Verenigde Staten de originele stukken overvliegen om de restauratie tot een goed einde te brengen.

- Wat het mechanisch gedeelte betreft, gans het kiessysteem demonteren, kuisen, afstellen en de versleten stukken vervangen is een noodzaak.

- Op elektronisch gebied wordt geen enkele toegeving gedaan, alle condensators en weerstanden zullen vervangen worden door nieuwe stukken.

Het toepassen van deze grondregels laat de firma Seynaeve toe om er een erezaak van te maken zijn klanten een toestel af te leveren waar een volledig nazicht en controle werd op uitgevoerd. Dat is de waarborg van een geslaagde investering voor de goede werking van uw toestellen en het duurzaam gebruik van uw aankoop.

Door op onderstaande icoontjes te klikken kun je fotos ontdekken genomen tijdens de herstellingswerken aan jukeboxen, tafelvoetbal, biljarts

Ets Seynaeve - Dépannage 7 jours sur 7