<% response.buffer = true %> Ets Seynaeve: Juke Box - Billard - Baby Foot - Flipper - Restauration de Juke Box
Ets Seynaeve - Jukebox-Billard-Kicker-Video-Babyfoot
Ets Seynaeve
rue des Perdrix, 28
7700 Mouscron
Belgique

Tel: 32.56.33.02.57
Fax: 32.56.34.46.80

Courriel
Recommander cette page Ajouter ce site à vos favoris
Actualiteit
Enkele nieuwsberichtjen over de firma, de nieuwe verwezenlijkingen, de nieuwe modellen...

Openingstijden
Maandag tot vrijdag 09.00u-13.00u & 13.30u-19.30u
of op afspraak, zelfs in het weekend en op feestdagen, door te bellen naar 056 / 33.02.57

Om contact met ons op te nemen
info@jeuxseynaeve.com
info.jeuxseynaeve@gmail.com

November:
Jeux Seynaeve zal deelnemen aan de 7e editie van de Gentleman's Fair
Wij ontmoeten u daar graag
Gentleman's Fair
Geschiedenis
Gesticht in 1957 door ‘vader’ Seynaeve, heeft de firma zich vooral geconcentreerd op het plaatsen van spelen en jukeboxen in cafés. Het was in 1972 dat zijn zoon Marc Seynaeve de directie overnam.

Met de vaste intentie om de activiteiten die zijn vader gestart had, in stand te houden en zelfs uit te breiden, liet Marc zich omringen door een ploeg bekwame en toegewijde techniekers.

Vandaag bestaat deze ploeg uit tien personen die een professionele service in de sector van de cafés aanbiedt, maar het team kan ook antwoorden op de vragen van particulieren die op zoek zijn naar een of andere jukebox, biljard, flipper, tafelvoetbalspel of bingo….

Dezelfde ploeg staat ook in voor de volledige restauratie, het onderhoud en de herstellingen van alle apparaten voor het cliënteel van professionelen en particulieren.

Ons 50 jarig bestaan is de beste waarborg voor het vertrouwen in uw aankopen.

“Ernstig, bekwaam en opvolging” is onze leidraad om iedereen altijd te dienen.

Doorloop deze site om er een deeltje te ontdekken van wat we u te bieden hebben.

Aarzel niet om contact op te nemen voor een bezoek of een of andere specifieke vraag.

Restaureren

Bij de firma Seynaeve betekent restauratie niet het simpel afstoffen van het toestel. Een goed begeleide restauratie heeft tot doel om het toestel in zijn integrale staat van originaliteit te herstellen. Alle stappen die nodig zijn daartoe zullen genomen worden. Of het nu het meubelwerk, het mechanische of het elektronische gedeelte betreft, alle elementen zullen eerst gedemonteerd, ge﮳pecteerd en indien nodig hersteld worden.

Het grote gamma van producten dat we u kunnen aanbieden is onderworpen aan dezelfde restauratie als hierboven beschreven.

U zult gemakkelijk begrijpen dat om dit niveau van realisatie van het groot en verschillend gamma aan toestellen zoals tafelvoetbal, biljart, flipper, bingo, jackpot, darts, jukebox en horeca materiaal, we beschikken over een team van erg gemotiveerde techniekers die meer dan een discipline onder de knie hebben en die dagelijks de uitdaging aangaan om alle toestellen opnieuw te laten functioneren op hun originele manier.

Het voorbeeld van een jukebox is hier een goed voorbeeld van.
In een toestel vinden we hier drie groepen van herstellingen.
- Voor het meubel, of een deel van het glas of een of andere versiering die gebroken is of ontbreekt, laten we uit de Verenigde Staten de originele stukken overvliegen om de restauratie tot een goed einde te brengen.

- Wat het mechanisch gedeelte betreft, gans het kiessysteem demonteren, kuisen, afstellen en de versleten stukken vervangen is een noodzaak.

- Op elektronisch gebied wordt geen enkele toegeving gedaan, alle condensators en weerstanden zullen vervangen worden door nieuwe stukken.

Het toepassen van deze grondregels laat de firma Seynaeve toe om er een erezaak van te maken zijn klanten een toestel af te leveren waar een volledig nazicht en controle werd op uitgevoerd. Dat is de waarborg van een geslaagde investering voor de goede werking van uw toestellen en het duurzaam gebruik van uw aankoop.

Verhuur
De firma Jeux Seynaeve verhuurt alle soorten caféspellen, zoals flipperkasten, tafelvoetbal, jukeboxen en arcadeterminals voor uw evenementen en woonruimtes.

De verhuurservice van firma Jeux Seynaeve past zich aan u, uw wensen en uw structuur aan, of u nu een professional of een individu bent. Jeux Seynaeve zorgt voor de levering, installatie en aansluiting en het herstel van de machine de dag na uw evenement voor een complete dienst.

Profiteer van de beste café- en barspellen zonder veel geld uit te geven, en van onze expertise om het spel te kiezen dat het beste bij uw publiek en uw evenement past. Voor meer informatie over verhuur kunt u contact met ons opnemen.
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
Location de jeux
La Grange  Location de jeux
La Grange  Location de jeux
La Grange  Location de jeux
La Grange  Location de jeux
Ets Seynaeve - Dépannage 7 jours sur 7